Godt håndværk, der holder til livet.

PR Erhverv er en del af Poul Rasmussen A/S, som blev stiftet helt tilbage i 1971. Lige siden den spæde start har vi stået for solide byggerier for både professionelle og private – og vores arbejde er bygget til at blive stående!

Netop derfor har vi også altid gjort en dyd ud af aldrig at have mere fart på, end at vi stadig kan følge med. Selvom virksomheden er vokset støt lige fra starten, har vi altid prioriteret kvaliteten og pålideligheden i vores arbejde, så du trygt kan stole på, at dit byggeri står klar til den aftalte dato. Vores byggerier spreder stolthed – både for os der bygger dem, og for dig der skal bruge dem.

Meget er sket, siden Poul Rasmussen gik selvstændigt sammen med sin hustru Inga i 1971. I dag er det sønnerne Jimmy og Martin, der står i spidsen for virksomheden, men de gode værdier gennemsyrer heldigvis stadig hver en afkrog af virksomheden.

Lad os hjælpe dig med dit byggeprojekt fra start til slut, uanset om det er første gang, du agerer bygherre, eller du er gammel i gårde.

Kontakt os i dag, og lad os sammen finde ud af, hvordan vi gør dine byggedrømme til virkelighed.

Klar på at komme i gang?

Fortæl os mere om dit drømmeprojekt.

Kontakt os